E-Channelizer

Het ultieme gereedschap voor Enigma2 ontvangers

  • Bewerk satelliet- en IPTV-services en pas uw favoriete boeketten aan
  • Beheer en creëer uw eigen pictogrammen door beeldbestanden te importeren en bewerken
  • Livestreams af te spelen met een geïntegreerde speler op basis van de VLC-mediaspeler
  • Transponders bijwerken en behoud de functionaliteit van satellietprogrammering in een daarvoor ontworpen schil

Dat zijn slechts een paar kenmerken van het programma E-Channelizer.

Van de verschillende setting editors voor set-top boxes en digitale satellietontvangers is het E-Channelizer gelukt een nieuwe standaard te zetten in zowel bruikbaarheid als veelzijdigheid. Deze editor is geschikt voor ontvangers met Enigma2- en Dreambox-firmware en ondersteunt UHD-services (H.265/HEVC), kabeldiensten (DVB-C Annex C) en terrestrische services (DVB-T2). De overvloed aan functies en de nieuwe ‘look and feel’ in Metro-stijl maken het tot een zeer aantrekkelijke en gemakkelijk te gebruiken tool.

De nieuwe ribbon-based menustructuur organiseert de uitgebreide functionaliteit van het programma op een meer logische manier. Alle functies die op grotere schaal worden gebruikt, zijn nu gegroepeerd in intuïtieve werkbalken, terwijl tooltips en informatievakken worden weergegeven wanneer u uw muis over bepaalde elementen beweegt.

U kunt zenderlijsten rechtstreeks downloaden van de satellietwebsites. Hiermee kunt u transponders updaten en nieuwe services downloaden, die u vervolgens kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Omdat deze pakketten meestal worden gecomprimeerd tot ZIP-bestanden, bevat het programma nu compressietools waarmee u ZIP bestanden kunt openen, bewerken en opslaan zonder dat u een programma van derden nodig hebt. U kunt uw zenders op een eenvoudige en intuïtieve manier bewerken, gemakkelijk satellieten en transponders bewerken, algemene functies van uw favoriete services batch-gewijs bewerken en al uw boeketten op een probleemloze manier beheren en aanpassen.

U kunt eenvoudig satellieten en services filteren door op de bijbehorende pictogrammen te klikken, te weten welke satellieten ontbreken en dienovereenkomstig te beheren, en uw favoriete services op de manier die past bij uw voorkeuren in te delen. Favorieten krijgen een speciale behandeling in E-Channelizer, met specifieke functies om alle diensten in een boeket in één oogopslag te herkennen; om favorieten toe te voegen, te bewerken en opnieuw te rangschikken en om te sorteren en te ordenen op een manier die voor u het handigst is. De favorieten waarvan de services niet langer actief zijn, worden ook gemarkeerd, zodat u ze snel kunt beheren en beoordelen.

Je kunt ook je eigen picons toevoegen aan je favoriete diensten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en u kunt zelfs nieuwe picons importeren in een van de meest gebruikte bestandsindelingen voor afbeeldingen. De E-channelizer wordt verkleind en geconverteerd en u kunt ze net zo gemakkelijk exporteren. Met andere woorden, de nieuwe ingebouwde streamspeler van het programma (gebaseerd op de beroemde VLC mediaspeler) zal je diensten laten streamen vanaf je set-top box en IPTV-kanalen.

E-channelizer is een high-end setting editor voor uw Enigma2 STB. De uitgebreide nieuwe functionaliteit en de aantrekkelijke nieuwe toegevoegde interface in deze nieuwe versie onderscheiden het van zijn meer directe concurrenten.

Download E-Channelizer